Kees Tol nieuwe presentator 'vtwonen weer verliefd op je huis'
12-02-2018 12:25:00 | Door: | hits: 3989 | Tags:

Vanaf zondag 18 februari is Kees Tol te zien als presentator van vtwonen weer verliefd op je huis. In deze reeks gaan Tol en stylisten Frans Uyterlinde, Marianne Luning, Fietje Bruijn en Wendy Verhaegh elke week de uitdaging aan om een stel weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. De smaak van de bewoners ligt behoorlijk uit elkaar, met een vaak bloedeloze compromis en bekoelde liefde voor de woning als gevolg.

In de eerste aflevering gaat Kees Tol langs bij de kersverse verloofden Remco en Barbara uit Amstelveen. Het stel is verliefd en verloofd, maar wél nog steeds buren: Barbara woont namelijk drie huizen verderop. Het koppel zit op een roze wolk en Barbara wil graag bij Remco intrekken, maar het huidige grijsgrauwe interieur is niet bepaald uitnodigend. Ze kijken er enorm naar uit om samen te wonen, maar er is één probleem: Barbara's antieke spullen passen allesbehalve bij Remco's strak ingerichte woonkamer. Lukt het Kees en stylist Frans Uyterlinde om oud en nieuw met elkaar in harmonie te brengen en het ideale thuis te creëren?

vtwonen weer verliefd op je huis wordt geproduceerd door IDTV en is vanaf zondag 18 februari wekelijks te zien op SBS6 van 19:30 tot 20:30 uur.

www.sbs6.nl/vtwonen

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie