Nieuw op SBS6: In de ban van de trouwring
21-08-2018 12:22:00 | Door: | hits: 4264 | Tags:

In het SBS6-programma In de ban van de trouwring gaan zes koppels, onder toeziend oog van presentator Kees Tol, een strijd aan met elkaar.

Het winnende koppel krijgt een gratis droombruiloft. Voor het zover is moeten ze deze bruiloft wel eerst voorbereiden en samenstellen in groepsverband. Ze moeten het eens zien te worden over alle aspecten van een ultieme trouwdag. Het stel dat uiteindelijk wint moet het op de trouwdag doen met de keuzes die de groep heeft gemaakt.

Drie weken lang wonen de stellen met elkaar in een huis. Ze krijgen opdrachten om zakgeld te verdienen voor de huwelijksreis, maar hun belangrijkste taak is om met zijn allen een droomhuwelijk samen te stellen. Een weddingplanner heeft voor elk huwelijksonderdeel zes totaal verschillende opties geselecteerd. Het enige dat de zes liefdesparen nu hoeven te doen, is kiezen. 

Met iedere dag en met iedere beslissing wordt het plaatje van de droombruiloft completer en de concurrentie kleiner, want in confronterende stemrondes kunnen de koppels elkaar wegstemmen en op die manier zelf een stapje dichter bij het altaar komen. Uiteindelijk kan maar één stel die ultieme prijs winnen: een gratis droombruiloft inclusief huwelijksreis.

In de ban van de trouwring is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties. Het programma is vanaf donderdag 11 oktober te zien bij SBS6.

www.talpa.tv
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie