Kijker mag titel verzinnen voor nieuw programma bij SBS6
08-01-2019 09:34:00 | Door: | hits: 2685 | Tags:

Dit voorjaar nemen Nick & Simon en Jeroen van Koningsbrugge & Dennis van de Ven het tegen elkaar op, in een nieuw programma. Onder leiding van Kim-Lian van der Meij schrijven beide teams nieuwe Nederlandse teksten op bekende hits, om ze vervolgens ten gehore te brengen. Er is echter veel meer dan muziek alleen: de duo’s krijgen ook verschillende andere bijzondere opdrachten voor hun kiezen, waarbij ze creatief moeten omgaan met geluid, beeld of taal!

Zo moeten ze buitenlandse fragmenten opnieuw ondertitelen, rijmen onder dwang en ijzersterke slogans uit hun mouw schudden. Of een limerick maken over een nieuwsfeit. Onze bekende duo’s draaien hun hand er niet voor om!

Het programma mist echter nog één ding: een titel! De twee duo’s en Kim-Lian roepen de kijker dan ook op om een titel te verzinnen voor deze ludieke show. Alle suggesties zijn welkom en kunnen worden aangemeld op www.sbs6.nl/spel. De kijker die de uiteindelijke titel aandraagt, maakt daarmee kans op twee VIP-kaarten voor Vrienden van Amstel Live.

Het programma wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Uitzending: Voorjaar 2019, wekelijks bij SBS6.

www.sbs6.nl
www.tv.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie