Kim Kötter gaat vloggen voor Kek Mama TV
15-10-2019 12:45:00 | Door: | hits: 2768 | Tags:

Presentatrice Kim Kötter geeft vanaf 7 november 2019 een exclusief inkijkje in haar wereld in vlogs voor Kek Mama TV. Ze zal wekelijks gaan vloggen over haar leven met haar man, zanger Jaap Reesema, en hun zoons Muck en Youp. De presentatrice en influencer zal de kijkers van Kek Mama TV wekelijks meenemen in haar gezin, haar werk en alles wat haar bezighoudt.

Kim Kötter: “Ik word wel vaker benaderd om te gaan vloggen, maar heb dat tot nu toe altijd afgehouden. Ik pas echter zo goed binnen de doelgroep van Kek Mama, dat ik meteen ja heb gezegd toen Helene me vroeg.”

Bang voor perfecte vlogs waarin nooit iets misgaat, hoeven de kijkers niet te zijn. “Ik ga laten zien hoe mijn leven er echt uitziet, met jonge kinderen. Ik heb dezelfde rituelen als iedere andere moeder, en ja, ik heb ook vlekken op mijn kleding. Ik vind het leuk om mijn eigen leven op de Kek Mama-manier te laten zien.”

Helene van Santen, hoofdredacteur Kek Mama: “Ze past heel goed bij ons, met haar jonge gezin, haar positieve levenshouding en haar eerlijkheid.”

Kek Mama TV is het online videokanaal van Kek Mama. Vanaf 7 november zullen er vijf dagen per week nieuwe video’s verschijnen. Zo geeft hoofdredacteur Helene van Santen (opvoed)advies in haar wekelijkse rubriek Helene helpt, kunnen de lezers meekijken in de levens van mamavloggers Eline, Lisa en Mariëtte en zal de redactie alles van producten tot pretparken en van schoenen tot vakantiebestemmingen testen in de rubrieken Tried&Tested en Eropuit.

Foto: Lisette Lubbers

www.kekmama.nl   
www.sanoma.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie