Klanten T-Mobile krijgen toegang tot Viaplay
03-02-2022 11:38:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1876 | Tags:

Op dinsdag 1 maart 2022 lanceert Nordic Entertainment Group (NENT) haar streamingsdienst Viaplay in Nederland. Vanaf dan zal T-Mobile vier maanden gratis Viaplay toegang aanbieden in combinatie met een af te sluiten of te verlengen T-Mobile vast jaarabonnement. Daarna kost een abonnement op Viaplay bij T-Mobile tot 1 augustus 9,99 euro per maand en daarna 13,99 euro per maand. T-Mobile zal de streamingdienst later ook beschikbaar maken als add-on abonnement voor bestaande klanten die een tv en internet pakket hebben. 

Leo Hensen, Marketing Director, T-Mobile Nederland: "We zijn trots op onze overeenkomst met Viaplay. T-Mobile is de snelst groeiende provider in Nederland en met deze samenwerking kunnen we onze klanten de beste ervaring bieden die er is met geweldige Viaplay Originals, het beste van Hollywood en natuurlijk premium live sports."

Kim Poder, Chief Commercial Officer NENT Group: "Over slechts een paar weken kunnen Nederlandse kijkers het unieke aanbod van Viaplay zelf ervaren. We kijken ernaar uit om samen te werken met T-Mobile in Nederland en hun klanten toegang te bieden tot onze services."

Viaplay beschikt over een ruim en divers aanbod aan sport, zoals Formule 1 met nationale held Max Verstappen en PDC Darts met drievoudig Wereldkampioen Michael van Gerwen. Daarnaast zijn ook de Matchroom snooker- en poolevenementen en alle KSW mixed martial arts toernooien te zien via de streamingsdienst. Voetballiefhebbers kunnen genieten van Bundesliga voetbal, vrouwenvoetbal uit de Italiaanse A-serie en de Zweedse Damallsvenskan. Vanaf augustus 2022 wordt dit rijtje aangevuld met Premier League voetbal. 

www.viaplay.com
www.t-mobile.nl

Lees ook:

Viaplay biedt zelf goedkoopste optie abonnement aan

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie