Kwalificatiewedstrijden Europa League en Champions League bij Veronica
04-06-2019 09:33:37 | Door: Saskia van Weert | hits: 3387 | Tags:

De Europese kwalificatiewedstrijden voor de Champions League en Europa League van vier Nederlandse clubs zijn komende zomer te zien bij Veronica. Het gaat om PSV, Feyenoord, AZ en FC Utrecht.

Mocht Ajax erin slagen zich te plaatsen voor de play-offs van de Champions League, dan zijn ook deze wedstrijden te zien op de zender.

Marco Louwerens, directeur televisie Talpa Network : “We zijn verheugd dat we de voor de clubs en supporters belangrijke wedstrijden mogen uitzenden. Kwalificeren voor de groepsfase van Europees voetbal is voor de clubs van groot belang. Voor het eerst zijn nu alle wedstrijden op het open net voor alle voetballiefhebbers te volgen. Het is een mooie aanvulling op onze voetbalportfolio.”

AZ en FC Utrecht komen het eerst in actie. Op woensdag 19 juni 2019 wordt tijdens de loting op het Europese hoofdkwartier van de UEFA in Nyon bepaald wie de tegenstanders zijn. PSV komt in de tweede ronde van het kwalificatietoernooi uit en speelt de eerste wedstrijd op dinsdag 23 juli of woensdag 24 juli. De returns zijn dan een week later.

Ook AZ en FC Utrecht stromen in de tweede kwalificatieronde in en spelen de eerste wedstrijd op donderdag 25 juli. Feyenoord stroomt in de derde kwalificatieronde in en speelt de eerste wedstrijd op donderdag 8 augustus, de return is een week later.

Logo: UEFA

www.veronicatv.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie