Likefriends en MADE produceren Home Tours
09-07-2018 12:24:52 | Door: | hits: 2263 | Tags:

MADE, het merk dat high-end lifestyledesign bereikbaar maakt, kiest Likefriends als contentpartner voor de Home Tours in Benelux en Frankrijk.

Likefriends produceert samen met MADE een serie Home Tours voor MADE.com, waarin woningen van MADE-klanten bezocht worden, om te laten zien hoe zij hun ruimtes creatief inrichten en decoreren. Kijkers kunnen zo inspiratie op te doen voor hun eigen woning. Naast dat het inspireert, laat het ook zien dat design echt bereikbaar is voor iedereen. MADE werkt direct samen met makers en biedt elegant, simpel design voor een betaalbare prijs en dit draagt de content ook uit.

Stef de Jong, oprichter van Likefriends: "MADE is een van de snelstgroeiende design brands in Europa. Wij zijn dan ook supertrots dat we voor dit merk mogen werken. De ambitie van deze ondernemers pur sang om uit te groeien tot een wereldwijd platform dat top of mind is bij iedereen, is bijzonder inspirerend. Zowel MADE als Likefriends zijn dagelijks bezig met design. Dit en de wens verschillende doelgroepen in beweging te brengen, zijn raakvlakken die onze samenwerking uniek maakt."

Pat McNulty, editor bij MADE.com: "In samenwerking met creatieve MADE-klanten ontwikkelen we met Likefriends een serie video's waarin individuele design- en interieurstijl wordt getoond. Het resultaat is een serie gericht op Nederlandse, Belgische en Franse klanten. De video's zijn geproduceerd op een esthetische wijze om de differentiatie in het aanbod zichtbaar te maken, wat belangrijk is in deze competitieve markt."

www.made.com 
www.likefriends.nl 


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie