Linda de Mol legt werkzaamheden neer
17-01-2022 12:48:26 | Door: Saskia van Weert | hits: 1177 | Tags:

Linda de Mol stopt per direct tijdelijk met haar werkzaamheden. Ze heeft behoefte aan rust om de relatiebreuk met Jeroen Rietbergen te verwerken. Het staken van de relatie houdt direct verband met het schandaal rondom The Voice of Holland.

Het programma Boos van Tim Hofman komt donderdag met een uitzending waarin de grensoverschrijdende gedragingen van medewerkers van The Voice of Holland centraal staan. Bandleider Jeroen Rietbergen, voormalig partner van Linda de Mol en zwager van John de Mol, nam dit weekend al ontslag en bekende in een verklaring ongepast gedrag richting vrouwen.

In 2016 was hij al eens op het matje geroepen door zijn opdrachtgevers, waarna zijn relatie met Linda de Mol stopte en hij langdurig in therapie ging en Linda hem weer terugnam. Volgens onbevestigde berichten op onder meer het Instagram-kanaal van Yvonne Coldeweijer zou zijn ongepaste gedrag sindsdien niet zijn gestopt.

Statement Linda de Mol

Op maandag bracht Linda de Mol het nieuws naar buiten de relatie te hebben verbroken:

Lieve allemaal,

Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.

Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij. Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.

Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.

Linda de Mol

Meer schandalen

Volgens verschillende media en juicekanalen op sociale media gaat er de komende dagen nog veel meer nieuws naar buiten komen rond mensen als Rietbergen, Ali B, maar ook Marco Borsato. Vanwege de ontstane commotie besloot T-Mobile zich per direct terug te trekken als hoofdsponsor van de talentenjacht. Uitzendingen van The Voice zijn opgeschort, waarmee ook de advertenties van Lidl zijn stopgezet.

Anouk maakte dit weekend via Instagram bekend te stoppen als coach van de kandidaten en ook niet meer terug te willen komen. Ze noemde het een corrupte bende.

Foto: Talpa

www.rtl.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie