Luuk Ikink krijgt nieuw driejarig contract bij RTL Nederland
05-04-2019 14:56:00 | Door: David de Jong | hits: 2856 | Tags:

Luuk Ikink heeft een nieuw driejarig contract getekent met RTL Nederland. Onderdeel van het contract is dat Luuk Ikink samen met Humberto Tan te zien zal zijn in de nieuwe familiespelshow Ondertussen in Nederland. Deze spelshow zal draaien op de twaalf Nederlandse provincies, waarbij de kennis van bekende en onbekende Nederlanders wordt ingezet voor het veroveren van zoveel mogelijke provincies.

Luuk Ikink blijft ook programma's presenteren als RTL Boulevard en Eilandpraat, het napraatprogramma van Expeditie Robinson.

Peter van der Vorst, Directeur Content en Marketing bij RTL Nederland: "Luuk is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé onmisbare vaste waarde bij RTL Boulevard, zowel voor als achter de schermen. Hij is een betrokken maker die bruist van de ideeën voor nieuwe programma’s. We kijken er erg naar uit om die samen met hem verder te ontwikkelen.”

Luuk Ikink: ”Ik heb ontzettend veel zin om ook de komende jaren aan de slag te blijven bij RTL. Geweldig dat we zoveel kijkers bereiken met ‘RTL Boulevard’, zowel op tv als via onze site, socials en app. Ik ben er trots op dat ik voor dit programma mag werken. ‘Eilandpraat’ is heel leuk om te mogen doen en ik heb natuurlijk heel veel zin in om samen met Humberto ‘Ondertussen in Nederland’ te presenteren. Dat wordt sowieso een feest.”

www.rtl.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie