MTV en biermerk Bud reiken MTV EMA Push Award 2019 uit
25-10-2019 13:22:00 | Door: David de Jong | hits: 2257 | Tags:

MTV en het biermerk Bud komen met de MTV EMA Push Award 2019. Deze award voor nieuw muziektalent zal tijdens de MTV EMA Pre Party 2019 op maandag 28 oktober 2019 worden uitgereikt. Het internationale talentenplatform MTV Push krijgt daarmee een lokale invulling. Zangeres Emma Heesters heeft deze award gewonnen en zij treedt ook op.

Maurice Hols, Executive Vice President van Viacom Benelux: "Aanstormend talent past perfect binnen het MTV-DNA, want we zijn vernieuwend en innovatief. We houden altijd onze ogen open voor aanstormend talent binnen de muziekindustrie. Met deze MTV Push Award 2019 willen wij die nieuwe talenten een groter podium bieden als belangrijk muziekmerk. Wij hebben de achterban aan wie wij hen willen voorstellen."

Sjors van Drie, Senior Brandmanager Bud: "We vinden het belangrijk om gezamenlijk de krachten te bundelen en nieuw talent te belonen met deze MTV Push Award 2019. Deze award biedt aanstormend talent een podium. Dit sluit perfect aan bij wat Bud en MTV willen bijdragen aan de muziekcultuur binnen Nederland. Hopelijk is deze MTV Push Award 2019 een inspiratie voor velen om de regie in het leven te pakken en dromen na te jagen. We kijken enorm uit naar deze samenwerking.”

Emma Heesters, deelneemster van Beste Zangers, heeft inmiddels miljoenen views op YouTube dankzij  covers van Rihanna, Ed Sheeran en Shawn Mendes. Haar YouTube-kanaal heeft ruim 1,8 miljoen abonnees. Haar cover van Despacito is ruim tien miljoen keer bekeken en dat heeft geleid tot een platencontract.

Emma Heester: "Ik ben zo blij dat ik de MTV Push Award 2019 heb gewonnen! Ik vind het een enorme eer en ik kan niet wachten om op te treden tijdens de MTV EMA Pre Party in Amsterdam."

Josylvio, Maan, Nielson, Snelle en Yung Felix maken dit jaar kans op de MTV EMA Best Dutch Act 2019. De winnaar van Best Dutch Act zal Nederland vertegenwoordigen tijdens de main show in Sevilla en maakt kans bekroond te worden tot Best Worldwide Act.

www.mtv.nl
www.vimnswemea.com
www.viacom-solutions.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie