Maarten Hoffer directeur VoetbalTV
11-01-2019 07:41:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2797 | Tags:

De KNVB en Talpa Network hebben Maarten Hoffer per 1 januari 2019 aangesteld als nieuwe CEO van VoetbalTV. Hoffer volgt Roeland Stekelenburg op, mede-initiator van VoetbalTV en sinds de start van het project ad-interim algemeen directeur.

Hoffer is afkomstig van de KNVB, waar hij werkzaam was als hoofd marketing. Bij VoetbalTV wordt hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het bedrijf, dat dit seizoen zijn opwachting maakte in het amateurvoetbal. VoetbalTV wil voetballers helpen nog meer van het amateurvoetbal te genieten met de sociale app van VoetbalTV en verenigingen helpen om de kwaliteit van het voetbal te vergroten met de VoetbalTV Analyse tool.

Maarten Hoffer: “Ik ben zeer vereerd dat de KNVB en Talpa Network mij hebben gevraagd leiding te gaan geven aan VoetbalTV. In dienst van de KNVB heb ik al jaren met plezier mogen meewerken aan de groei van voetbal in Nederland. Met VoetbalTV is dat niet anders. Voor mezelf is dit een enorme kans om op een nieuwe manier mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van voetbal in Nederland.”

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Voor ons is het belangrijk dat de nieuwe CEO een link met de KNVB heeft. Maarten is sinds de start van het project al betrokken bij VoetbalTV en dus al goed op de hoogte van alle ins en outs. Met zijn kennis en netwerk binnen en buiten het voetbal en zowel nationaal als internationaal is hij voor ons de juiste persoon om leiding te gaan geven aan VoetbalTV.”

Pim Schmitz, commissaris Talpa Network: ”VoetbalTV is voor Talpa Network een belangrijk project waar wij veel vertrouwen in hebben. Wij zijn blij dat Maarten Hoffer als CEO zijn kwaliteiten gaat inzetten om VoetbalTV verder te ontwikkelen.”

www.voetbaltv.nl
www.talpanetwork.com
www.knvb.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie