Maarten Steendam en Wolter Klok presentatoren Hart van Nederland
14-01-2020 14:45:10 | Door: Saskia van Weert | hits: 2010 | Tags:

Vanaf april versterken journalisten Maarten Steendam en Wolter Klok het presentatieteam van Hart van Nederland. Het is de eerste keer in het 25-jarig bestaan van het programma dat mannen het programma presenteren.

Maarten Steendam is sinds 2013 presentator bij Telegraaf TV en daarvoor was hij dertien jaar journalist en presentator bij RTV Utrecht. De afgelopen jaren was hij ook geregeld te horen als nieuwslezer bij onder meer Radio 538.

Maarten Steendam: “Hart van Nederland is altijd goed geweest in het nieuws dat mensen echt raakt. Niet de instituten of politici staan centraal, maar de Nederlanders. Dat past bij mij. Ik kijk ernaar uit om items te maken over het nieuws dat Nederland bezighoudt en dit ook elke avond aan meer dan 1 miljoen mensen te presenteren”.

Wolter Klok werkt als presentator en redacteur bij RTV Drenthe. Als kind was hij al fan van Hart van Nederland en maakte hij er zelfs een complete website over. In 2005 werd hij daarom in de studio uitgenodigd en stond hij achter de desk. Wolter Klok: “Dat ik vijftien jaar later als redacteur bij Hart van Nederland ga werken en het programma ook nog eens regelmatig mag presenteren is voor mij dus letterlijk een jongensdroom die uitkomt.”

Marc Veeningen, hoofdredacteur van Hart van Nederland: “De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om het inhoudelijk profiel van Hart van Nederland verder aan te scherpen. Het programma brengt als volwaardig nieuwsmerk inmiddels ook online en op de radiozenders van Talpa Network het nieuws dat Nederland bezighoudt. Niet alleen uit de Randstad, maar uit heel Nederland. Het dagelijkse tv-programma blijft cruciaal voor ons. Ik ben ervan overtuigd dat Maarten en Wolter, evenals de vertrouwde gezichten van Hart van Nederland, ervoor zorgen dat ons onderscheidende nieuws ook op tv uitstekend wordt gepresenteerd.”

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie