MakerStreet breidt digitale propositie uit door belang in Big Shots
20-02-2018 13:09:00 | Door: | hits: 3418 | Tags:

Big Shots gaat samenwerking aan met MakerStreet. Door de samenwerking krijgt Big Shots aansluiting bij verschillende digitale expertises uit het MakerStreetnetwerk. Dankzij het belang in Big Shots Group breidt MakerStreet op zijn beurt zijn digitale propositie uit met specialisten op het gebied van video. Big Shots, producent van virale campagnefilms, videoformats en animaties, blijft zelfstandig opereren op het Westergasterrein. Jaarlijks maakt het bedrijf honderden films voor allerlei merken en reclamebureaus in Nederland.

Guido Kloek, oprichter van Big Shots Group: "Onderdeel zijn van het MakerStreetnetwerk betekent voor ons directe toegang tot talloze digitale specialisten. In één klap hebben we deze partnerships én een sterke mede-eigenaar die ons helpt bij het verder uitbouwen van onze videoambitie."

Robert-Jan Glas, creatief directeur van Big Shots Group: "Met onze producties bereiken we elk jaar miljoenen mensen. We maken verhalen die het waard zijn om gedeeld te worden. Online wordt de strijd gestreden en met de digitale kennis en kunde van MakerStreet worden we daarin nog beter."

Joris van Heukelom, mede-oprichter van MakerStreet: "Bewegend beeld is al meer dan een decennium het groeiende mediatype. Big Shots is gebouwd op vakmanschap en combineert dit met een innovatieve drive. Daarom is de match perfect. Tenslotte zal zowel de distributie als de productie van video de komende jaren nog sterk veranderen. Daar gaan we nu samen vorm aan kunnen geven."

MakerStreet, herbergt momenteel reeds een aantal specialistische digital bedrijven zoals onder andere TechTribe, TouchTribe, WebFlight, Soda, Resoluut, MakerLab, Unplugged, Appetite, Noun, Saxum en Kokoro. Daar komt nu Big Shots bij.

www.bigshots.nl
www.makerstreet.nlVolg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie