Man bijt hond bij SBS6
29-07-2019 18:56:00 | Door: David de Jong | hits: 3121 | Tags:

Deze zomer keert Man bijt hond terug op televisie. Het bekende televisieprogramma, dat een bijzonder kijkje geeft in ons alledaagse leven, wordt vanaf 26 augustus elke weekdag uitgezonden bij SBS6.
 
Man bijt hond brengt alledaags nieuws en laat zien wat Nederland bezighoudt. Door het kleine nieuws groot te maken en het grote nieuws klein te maken wordt Nederland met een knipoog in beeld gebracht.

Marco Louwerens, Directeur Televisie bij Talpa Network: "We willen met SBS6 midden in de maatschappij staan; het Nederland van nu laten zien. Daar is Man bijt hond bij uitstek een geschikt tv-programma voor."

In Man bijt hond zijn rubrieken als de Babbelbox en Hond aan tafel van Man bijt hond terug op televisie en online. De markante stem van Michael Abspoel die destijds ook voor KRO-NCRV op NPO1 het programma insprak, keert terug.

Van oorsprong is Man bijt hond een Vlaams televisieprogramma. In 1999 ging de Nederlandse versie van start, waarna het 16 jaar lang te zien was bij de Nederlandse Publieke Omroep. Een aantal personages uit het programma werden landelijk bekend.

Marco Louwerens: "Op geheel eigen wijze brengt het programma de bijzondere, ontroerende en waarachtige verhalen die zich in ons land afspelen. Zeker buiten de Randstad, waar de media zich naar mijn mening te weinig op concentreren. Naast wat we al doen in Hart van Nederland kunnen wij die verhalen nu ook via Man bijt hond vertellen, hoe mooi is dat? Ik ben er enorm trots op dat SBS6 Man bijt hond weer op de buis brengt en ik hoop dat we daar veel kijkers een plezier mee zullen doen."Met de komst van Man bijt hond is de gewijzigde vooravond van SBS6 compleet, waarbij vanaf 18:00 uur eerst een uur Utopia wordt uitgezonden, daarna is een half uur Hart van Nederland te zien, om 19:30 uur is het tijd voor Man bijt hond en om 20:00 uur zal het spel Lingo worden vertoond.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie