Man bijt hond keert terug met wekelijkse XL-versie
29-04-2020 14:42:00 | Door: David de Jong | hits: 1873 | Tags:

Man bijt hond keert vanaf maandag 11 mei terug als wekelijks programma onder de naam Man bijt hond XL. Op 3 april 2020 stopte de dagelijkse versie. Het programma met de kenmerkende stem van Michael Abspoel zal in de wekelijkse versie een aantal rubrieken laten terugkeren. Ook is er een aantal nieuwe rubrieken.

Zo keren de verslaggevers in deze XL-versie terug naar de deuren waar ze exact 20 jaar geleden ook aanbelden. Wonen de mensen er nog? Hoe is hun leven veranderd? En wat is er geworden van de wensen en dromen die ze toen hadden?

Ook laat Man Bijt Hond XL op haar manier zien wat er in Nederland gebeurt in deze bijzondere (corona)tijd. Van het ontstaan van uitzonderlijke initiatieven tot de ontwikkeling van nieuwe hobby's in en om het huis. Iedere week gaan de verslaggevers op gepaste afstand op pad om Nederland te portretteren. Zoals Ted en Remco uit Zoetermeer, die een kijkje in de keuken geven van hun Quarantuin: een handige tuincursus met tips en tricks voor thuiszittend Nederland.

Man bijt hond XL wordt geproduceerd door Fabiola, een bundeling van Woestijnvis, Lecter Media en De Mensen.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie