Marc Nagelkerken start MediaMarceteer
02-07-2020 16:15:00 | Door: David de Jong | hits: 1543 | Tags:

Marc Nagelkerken is op 1 juli 2020 gestart met het bedrijf MediaMarceteer dat passende exploitatiemodellen gaat ontwikkelen voor bestaande en startende media-initiatieven en zich tevens gaat richten op het sluiten van partnerships en diverse vormen van branded content voor verschillende (media)opdrachtgevers.

Marc Nagelkerken, oprichter van MediaMarceteer: “Na 13 succesvolle jaren is Triade Media per januari 2020 volledig overgenomen door RTL Nederland en onderdeel geworden van de RTL-verkooporganisatie Ad Alliance. Een mooi moment voor mij om een volgende stap in mijn ondernemerscarrière te zetten.”

Begin 2016 werd Triade Media al voor 75 procent gekocht door RTL Nederland die op 17 januari 2020 de resterende 25 procent overnam van Marc Nagelkerken en Giovanni van Lunenborg. MediaMarceteer is voor 100 procent in handen van Marc Nagelkerken.

In opdracht van Ad Alliance gaat Nagelkerken diverse themazenders - Ziggo Sport themakanalen (onder meer Golf en Tennis) CNN International, Cartoon Network, XITE, ONS, History, Crime & Investigation, OUTtv en InsightTV - ondersteunen in het ontwikkelen en verkopen van allerlei vormen van non-spot en partnerships op zenderniveau. Daarnaast adviseert MediaMarceteer de vorig najaar gelanceerde homeshoppingzender TommyTV.

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie