Marc Veeningen hoofdredacteur Hart van Nederland
02-10-2018 11:15:30 | Door: | hits: 2281 | Tags:

Marc Veeningen wordt per 1 december 2018 de nieuwe hoofdredacteur van Hart van Nederland. Hij volgt hiermee Marc van der Ree op, die het eind september na 11 jaar hoofdredacteurschap voor gezien hield.

Op dit moment is Veeningen nog hoofdredacteur bij Omroep Gelderland. Hij werkte al eerder als eindredacteur voor Hart van Nederland. Ook bij RTV Utrecht vervulde hij die rol. Bij RTL Nieuws, de Radio Nieuws Centrale en RTV Drenthe bekleedde hij verschillende journalistieke functies.

Veeningen: ”Ik ben er trots op dat ik bij Talpa Network, als hoofdredacteur van Hart van Nederland aan de slag mag. Het is een bedrijf vol plannen en ambities op nieuwsgebied. Ik mag, samen met de Hart van Nederland-redactie, een bijdrage leveren aan de verwezenlijking hiervan. Hart van Nederland is uniek in de wijze waarop het grote groepen kijkers aan zich bindt met Nederlands nieuws dat mensen raakt. Ik verheug me op de samenwerking met de geweldige club mensen die ervoor zorgt dat Hart van Nederland nog steeds dag in dag uit een belangrijke rol vervult in de nieuwsvoorziening in Nederland.”

Tot 1 december neemt Mariska Bleyendaal-Van der Maas de rol van hoofdredacteur waar.

www.hartvannederland.nl
www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie