Marianne Kuiper CFO NewBe
04-05-2022 11:04:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1639 | Tags:

Na een carrière bij KPMG en bij Boer & Croon als strategisch adviseur richting CFO’s, maakt Marianne Kuiper de overstap als CFO naar het snelgroeiende productiehuis NewBe.  

Na vorig jaar Boudewijn Beusmans (ex CEO Endemol) als CEO en partner aangetrokken te hebben, zet NewBe hiermee een volgende stap in de verzwaring van het team.

Jeroen Koopman, oprichter en eigenaar NewBe: “We zijn afgelopen jaren sterk gegroeid, maar voelen als team aan alles dat dit pas het begin is. Na de komst van Boudewijn vorig jaar en de toetreding van Laura, Moïse en Maurits aan het partnerteam waar Tarik al onderdeel van is, is de verdere versteviging van onze financiële afdeling een belangrijke en logische volgende stap. Ik weet dat we alleen maar gehoopt hadden iemand als Marianne aan te kunnen trekken. Dat zij nu besloten heeft ook voor NewBe te kiezen maakt ons heel trots en geeft nog meer vertrouwen in de toekomst.”

Marianne Kuiper: “Ik ben onder de indruk van de sterke groei die NewBe heeft laten zien in de afgelopen jaren. Het talentvolle team en de aanstekelijke enthousiasme en gedrevenheid die hier heerst, heeft mij absoluut overtuigd dat NewBe klaar is om de volgende fase in te gaan. Ik kijk er dan ook naar uit om een financiële omgeving te creëren voor NewBe die bij gaat dragen aan het realiseren van deze ambities.”

Met de komst van Marianne zal NewBe naar eigen zeggen nog meer focus geven op uitbreiding en groei, in zowel Nederland als buitenland.

www.newbe.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie