Marmalade Group neemt Just Media Group inclusief ONS over
10-07-2019 00:33:00 | Door: David de Jong | hits: 2915 | Tags:

Het Belgische media- en entertainmentbedrijf Marmalade Group heeft Just Media Group overgenomen. Just Media Group is producent en distributeur van Nederlandse en internationale films en series en eigenaar van de zender ONS.

Ook is Just Media Group ontwikkelaar en distributeur van bordspellen gebaseerd op De Slimste Mens Ter Wereld en Wie is de Mol, uitgever van kinderboeken, DVD's en Blu Ray's en biedt het haar produkten aan via VOD waaronder iTunes en Netflix en heeft het een eigen horrorfilm streamingdienst en een reclamevrije applicatie met jeugdprogramma's.

Alex Wächtler en Eric de Groot, voorheen eigenaren van Just Media Group: "We hebben het volste vertrouwen in de nieuwe eigenaren. We zijn ervan overtuigd dat ze met behulp van ons portfolio fantastische projecten gaan realiseren.”

Just Media Group is sinds kort verhuisd naar het voormalige kantongerecht in Hilversum en heeft 26 vaste werknemers. Het bedrijf heeft in 2018 een omzet gedraaid van 14,4 miljoen euro en heeft een winst voor belasting, afwaardering en rente (EBITDA) van 2,8 miljoen euro.

Yoshi Aesaert, CEO en oprichter van Marmalade Group: "We zijn ontzettend blij dat we de kans krijgen om Just Media Group verder uit te bouwen met behulp van de reeds aanwezige expertise”.

De overnamesom is niet bekend gemaakt, wel dat er nieuw kapitaal is verkregen.

www.marmalade.tv
www.justmediagroup.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie