Marouane Meftah en Nienke van Dijk presenteren The List op Nickelodeon
16-09-2021 16:40:00 | Door: David de Jong | hits: 2834 | Tags:

Marouane Meftah en Nienke van Dijk presenteren vanaf 17 oktober iedere zondag om 17:00 uur het Nickelodeon-familieprogramma The List.
In het programma nemen kinderen het op tegen hun familieleden om zo hun eigen ultieme verlanglijstje te kunnen winnen.

In elke aflevering strijden de duo’s tegen elkaar met  spellen als de Misselijkmaker, de TikTok-‘m-aan-estafette en het eindspel Slimebal. Op het verlanglijstje staan niet alleen prijzen, maar ook diensten. Denk aan prijzen als een familie-uitje naar een pretpark of het winnen van populaire games. Maar ook een special ontbijtje op zondag op bed of een zoektocht door een museum.

De nog minderjarige Marouane Meftah die zijn presentatiedebuut maakt, zal samen met bekend Nickelodeon-gezicht Nienke van Dijk de teams aanmoedigen om het beste uit henzelf te halen.

Naast de on-air programmering gaat het programma zowel online als in de  app door, zo is er een speciale app ontwikkeld (LISTI) waarin ouders direct het verlanglijstje van hun kinderen kunnen aanschaffen. Het programma krijgt naast de tv-afleveringen ook online versie, waarbij de hosts zelf de uitdaging met elkaar aangaan. Deze zal vanaf 17 oktober 2021 iedere zondag om 17:00 verschijnen op het YouTube-kanaal van Nickelodeon Nederland.

www.nickelodeon.nl
www.viacomcbsemeaa.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie