Martien Meiland te zien in Cash or Trash
24-09-2019 09:06:14 | Door: Saskia van Weert | hits: 1971 | Tags:

In het SBS-programma Cash of Trash ontvangt Martien Meiland mensen die een van hun bezittingen willen verkopen. Ze krijgen een taxatie en er zijn vijf handelaren die kunnen bieden als ze interesse hebben in de spullen

Het is niet het eerste programma waar Martien Meiland in te zien is. Hij werd bekend met Ik Vertrek en is nu te zien in het tweede seizoen van Chateau Meiland op SBS.

Martien Meiland ontvangt iedereen in een fort in het midden van het land, achterhaalt het verhaal achter de objecten en begeleidt de verkopers bij de taxatie. Na het beoordelen van de waarde door drie professionals uit het vak komen de verkopers bij de vijf handelaren. Deze handelaren hebben geen idee wie ze ontvangen en stappen dus blanco elke mogelijke onderhandeling in. Daarbij is de competitie tussen hen groot en troeven ze elkaar maar wat graag af bij de items die zij interessant vinden. Sluit de verkoper een deal met een van de handelaren? Dan wordt er meteen afgerekend.

Vanaf maandag 23 oktober 2019 is Cash or Trash met Martien om 21:30 uur te zien bij SBS6. Het programma wordt geproduceerd door Warner Bros.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie