Martin Garrix op Bevrijdingsdag met muziekspecial op Insight TV
30-04-2020 16:00:00 | Door: David de Jong | hits: 2233 | Tags:

Insight TV zal op 5 mei 2020 om 19:00 uur een muziekspecial uitzenden die in samenwerking met dj en producer Martin Garrix is gemaakt.

Martin Garrix, de artiestennaam van Martijn Garritsen, zal op bevrijdingsdag vanaf de boot De Zeelander Z55 te zien zijn waarbij hij zijn muziek en recent verschenen tracks ten gehore zal brengen. Het optreden is gefilmd in Ultra HD HDR vanuit drones en een helikopter.  Bad Birds heeft daarbij de productie verzorgd, volledig volgens de coronabeperkende regels.

Martin Garrix: "Ik wilde al heel lang zoiets doen. Vooral nu ik niet kan reizen voor shows, leek het de perfecte gelegenheid om het eindelijk te doen. Ik hoop dat mensen hierdoor toch even kunnen genieten en er thuis een feestje van kunnen maken op 5 mei, aangezien we het dit jaar niet samen kunnen vieren."
 
Arun Maljaars, VP Content & Channels van Insight TV: "Dj/producer Martin Garrix gaat nog een stapje verder dan zijn socialmedia-optredens vanuit zijn eigen huis om deze tv-special mogelijk te maken. Dit is een fantastische manier voor fans om de huidige lockdown toch even te doen vergeten met dit visuele en muzikale spektakel. Terwijl hij de grootste hits speelt en nieuwe nummers die nog niemand heeft gehoord, vieren we 5 mei op onze manier met een uniek evenement voor alle kijkers in Nederland."

Insight TV is onder meer via KPN Interactieve TV, Caiway/Delta, T-Mobile en Canal Digitaal te ontvangen is in HD en indien beschikbaar ook in 4K-Ultra HD.

www.insight.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie