Martin Garrix op de vlucht in Het Jachtseizoen
11-11-2021 15:38:00 | Door: David de Jong | hits: 2294 | Tags:

De YouTube serie Het Jachtseizoen keert op zaterdag 13 november 2021 om 17:00 uur terug. Op het YouTube-kanaal van StukTV (2,5 miljoen abonnees) is wekelijks te zien Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens alles uit de kast halen om bekende boeven te pakken. Het zesde seizoen wordt afgetrapt met wereldster Martin Garrix (Martijn Garritsen). Hij bereidde zich vijf weken lang voor op zijn ontsnapping. , maar lukt het hem om uit de handen van het StukTV-team te blijven?
 

Bij de start van het vorige seizoen behaalde de eerste aflevering 1,6 miljoen views binnen 48 uur: een officieel YouTube record. Afgelopen weken was op SBS6 ook een speciaal voor televisie geproduceerde editie van Het Jachtseizoen te zien. Hierin kropen verschillende duos van bekende Nederlanders één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel. Tijdens de YouTube-reeks is er één bekende Nederlander die vier uur lang uit handen van team STUK probeert te blijven.

Naast Martin Garrix worden dit seizoen onder anderen Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen), Kees van der Spek en Eloise van Oranje achtervolgd door de mannen van StukTV.


 
Giel de Winter: “We hebben keihard gewerkt om met dit online seizoen de tv-reeks te overtreffen, en dat is by far gelukt! Martin Garrix stond al vanaf de start van Het Jachtseizoen hoog op ons lijstje en dit keer doet hij eindelijk mee. Doordat we dit jaar nog strenger op de regels zijn, hebben we de boeven uitgedaagd om creatiever te zijn tijdens de vlucht. En eerlijk, Garrix heeft het volgens de regels gespeeld, en groots uitgepakt zoals je van deze wereldster verwacht.”

Het Jachtseizoen is geproduceerd door StukTV in samenwerking met Samsung, Opel en Snickers Creamy. 

www.talpanetwork.com
www.stuk.tv

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie