Matthijs en Martien op de bank bij Linda
24-11-2020 10:15:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1619 | Tags:

Matthijs van Nieuwkerk, Martien Meiland, André Hazes, Floortje Dessing en Natacha Harlequin zijn enkele van de gasten die komend seizoen aanschuiven op de bank bij Linda de Mol in het programma Linda’s Wintermaand.

In Linda’s Wintermaand vraagt ze haar gasten naar de belangrijkste momenten van hun leven tot nu toe. Ze kijken uiteraard ook terug op het jaar 2020: hoe hebben zij dit bijzondere jaar beleefd? De huisband Mell & Vintage Future zorgt voor de muzikale omlijsting en speelt het favoriete liedje van de gasten.

Linda de Mol: “Ik heb altijd gedacht dat een winterse versie van de Zomerweek ontzettend leuk zou zijn om te doen. Juist aan het eind van het jaar, in de donkere dagen voor kerst, is het fijn om met mensen te praten voor wie het een bepalend jaar is geweest en terug te kijken op wat er allemaal is gebeurd. Het is een prettig soort slow tv, en doet denken aan de goeie gesprekken die kunnen ontstaan aan de keukentafel met vrienden, met een fles wijn.”

De namen van de overige gasten worden later bekendgemaakt. Linda’s Wintermaand wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties en is vanaf zondag 6 december te zien om 20:00 uur bij SBS6 en op KIJK.nl. De uitzending is als podcast terug te luisteren via de website en app van JUKE en LINDA.nl.

www.linda.nl
www.sbs.nl
www.talpanetwork.com
www.juke.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie