Medialane richt zich op televisieproducties en live entertainment, Chantal Janzen gaat zelfstandig verder met &C
31-10-2018 11:03:00 | Door: | hits: 2479 | Tags:

MediaLane gaat zich volledig concentreren op content creatie voor televisieproducties en live entertainment. En volgt hiermee de internationale trend van de opmars van live entertainment. Voor beide onderdelen zijn interessante formats in ontwikkeling waarover in de komende maanden geleidelijk meer bekend zal worden. Ook is een eerste stap gezet met internationale uitbreiding van de activiteiten met een vestiging in Duitsland.

Een tweede ontwikkeling is de verzelfstandiging van het platform &C, het 360-gradenmerk rondom Chantal Janzen. De novembereditie van het magazine verschijnt in een oplage van 100.000 exemplaren. Het online platform trekt maandelijks 300.000 bezoekers, één miljoen pageviews, de Instagramcommunity heeft 125.000 volgers en het YouTube-kanaal heeft inmiddels ruim 57.000 abonnees. 

Chantal Janzen: "We mogen trots zijn op wat is bereikt. Het was een spannend avontuur dat we met z'n allen aan zijn gegaan. We hebben veel gesprekken met elkaar gevoerd over de toekomst van MediaLane en daarmee ook de toekomst van &C. Het was voor ons ideaal om in het veilige huis van MediaLane de opstart van &C te mogen maken."

Marco Geeratz, mede-initiatiefnemer: "Daar zijn wij dankbaar voor, maar we zijn nu ook zo ver dat wij de verdere ontwikkeling van &C als onafhankelijk platform zelf kunnen oppakken."

Iris van den Ende: "Binnen MediaLane werken we veel samen met talent, dit vinden wij belangrijk, zo ook met Chantal Janzen. Toen het idee ontstond om het mediamerk &C te bouwen, zijn we daar met volle overgave ingestapt. Met trots kijk ik terug hoe we &C in korte tijd hebben neergezet. MediaLane en &C hebben elkaar heel goed kunnen versterken maar er komt ook een tweede fase waarin je moet durven kiezen voor concentratie op de kernactiviteiten binnen het bedrijf. MediaLane legt de focus op televisieproducties en live entertainment terwijl Chantal Janzen en Marco Geeratz het label &C zelfstandig verder willen ontwikkelen. Het platform staat niet meer in de kinderschoenen, het is snel volwassen geworden en kan goed op eigen benen staan. Natuurlijk kunnen zij op onze support blijven rekenen. Bovendien zal de nauwe samenwerking met Chantal Janzen blijven waar het gaat om televisie- en live-entertainment producties van MediaLane, zoals bijvoorbeeld Kees & Co. De nieuwe serie hiervan zal in het voorjaar van 2019 te zien zijn bij RTL4 en Videoland."

www.medialane.nl
www.andc.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie