Mediaxplain* zet in op video met overname Zelfspot
20-02-2018 13:36:00 | Door: | hits: 1965 | Tags:

Mediaxplain* neemt videocontentbureau Zelfspot onder haar vleugels. Het brengt daarmee media, marketing en creatie onder één dak.

Door de toenemende focus op storytelling en het belang van videocontent in campagnes van adverteerders, werd de samenwerking tussen Mediaxplain* en Zelfspot de laatste maanden hecht. Deze ontwikkeling maakte de overname een logische stap.

Christiaan van Betuw, Strategy and Activation Director bij Mediaxplain*: “Ik ben enorm blij met deze ontwikkeling. Het biedt ons de mogelijkheid om totale verhaallijnen voor owned, earned én paid media te ontwikkelen en deze ultiem af te stemmen op de mediatypen en inzet die door onze mediaspecialisten worden geadviseerd.”

Zelfspot is inmiddels volledig geïntegreerd in de dienstverlening van Mediaxplain*. Daarmee is de doorlooptijd tussen concept, creatie en livegang in media geminimaliseerd. Voor de productie van digitale en sociale campagnemiddelen, in de vorm van onder andere HTML5-creatie en social posts, was dit al het geval bij Mediaxplain*. Met de integratie van Zelfspot geldt dit nu ook voor bewegend beeld.

Gun Nieuwenhuis, Founding Partner bij Mediaxplain*: "Hiermee is een lang gekoesterde wens om videocontentmakers in huis te hebben in vervulling gegaan. We lopen hiermee voor op de wens van klanten om steeds sneller en actueler bewegend beeld in campagnes toe te voegen of te wisselen."

Joost Verhoeff, medeoprichter van Zelfspot en nu Concept & Creations Director bij Mediaxplain*: “Distributie van content wordt een steeds belangrijker onderdeel van ons werk. Dit is niet direct het specialisme van Zelfspot, maar wel die van Mediaxplain*. Daarnaast hebben we door middel van deze samensmelting toegang tot alle data en insights.”

Verhoeff kijkt er daarbij naar uit om de bestaande en nieuwe opdrachtgevers succesvoller te kunnen bijstaan en formats direct op basis van meetpunten aan te passen en bij te sturen.

www.mediaxplain.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie