Meer voetbal op FOX
18-07-2018 09:54:00 | Door: | hits: 3981 | Tags:

Komend voetbalseizoen biedt FOX meer live wedstrijden en samenvattingen dan ooit van de Keuken Kampioen Divisie, voorheen Jupiler League, en de TOTO KNVB Beker. Gratis, op kanaal 11 via onder andere Ziggo, Canal Digital, Caiway en Tele2 of kanaal 14 via onder andere KPN.

Met de toevoeging van de wekelijkse sportprogrammering op maandag en vrijdag, biedt FOX een combinatie van internationale tv-series en live sport: entertainment en sport. Qua series kun je onder meer The Walking Dead, Legion, The Gifted, Deep State, Prison Break en Empire verwachten. Daarnaast zal FOX met ingang van komend seizoen ook de Johan Cruijffschaal live uitzenden. Alle sportuitzendingen op FOX worden gemaakt door de collega’s van FOX Sports.

Johan Cruijff Schaal zaterdag 4 augustus: PSV - Feyenoord

De aftrap van het voetbalseizoen vindt plaats op zaterdag 4 augustus, wanneer landskampioen PSV en KNVB-bekerwinnaar Feyenoord strijden om de Johan Cruijff Schaal. Het duel is om 18:00 uur live te zien op FOX op kanaal 11 of 14, op FOX Sports 1 en online via www.foxsports.nl of de mobiele FOX Sports NL app. De voorbeschouwing start om 17:00 uur. 

De Keuken Kampioen Divisie gaat van start op vrijdag 17 augustus. Om zoveel mogelijk mensen hier op laagdrempelige wijze van te laten genieten, geeft FOX vanaf komend seizoen de Keuken Kampioen Divisie een prominente plek in de programmering, met wekelijkse live uitzendingen op maandag- en vrijdagavond. Naast live voetbal is er op maandag en vrijdag ook veel andere FOX Sportsprogrammering te zien op FOX: Club TV van onder andere Ajax, Feyenoord en PSV, het actuele sportnieuws in FOX Sports Vandaag, Natafelen met Kees Jansma en Kenneth Perez en FOX Sports Documentaires met verhalen over alle Eredivisieclubs en hun helden.

Keuken Kampioen Divisie op FOX: vrijdag schakelkanaal, maandag een live wedstrijd

Op vrijdag brengt FOX een live schakelkanaal met de hoogtepunten van alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, met aansluitend alle samenvattingen. De maandag staat in het teken van een live wedstrijd die avond. Ook in de weekenden waarin de Eredivisie stilligt vanwege interlandvoetbal maar er in de Keuken Kampioen Divisie wel wordt gespeeld, brengt FOX meerdere wedstrijden live op het scherm. In totaal gaat het komend seizoen om bijna 100 dagen met live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Gewoon gratis te zien op FOX.

De fans krijgen komend seizoen een groter live aanbod dan ooit van het KNVB Bekertoernooi. FOX verdrievoudigt het live aanbod op het open net naar negen live wedstrijden. Al in de eerste drie rondes brengt FOX iedere donderdag één live bekerwedstrijd, alle samenvattingen van de volledige bekerronde en de live loting. Vanaf de kwartfinales zendt FOX uit op dinsdag, woensdag en donderdag met iedere dag één live wedstrijd, samenvattingen en op donderdag de live loting. Ook de halve finales en de finale zijn live te zien op FOX. De eerste ronde van de KNVB-beker staat 25, 26 en 27 september op het programma.

Meer live op FOX Sports

Alle sportuitzendingen op FOX worden gemaakt door de collega's van FOX Sports. Uiteraard blijft ook FOX Sports op de vertrouwde en meer uitgebreide wijze live verslag doen van de Johan Cruijff Schaal, Keuken Kampioen Divisie en van het volledige KNVB-bekertoernooi: vanaf de eerste ronde tot en met de finale, met tot aan de kwartfinales maar liefst zes live wedstrijden per bekerronde. Tevens gaat FOX Sports nog meer Keuken Kampioen Divisie wedstrijden in zijn geheel rechtstreeks uitzenden, waardoor dat in totaal oploopt tot ruim 130 live wedstrijden.

www.foxsports.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie