Meilandjes komen met podcast Wat Goéééd!
17-06-2022 10:11:49 | Door: Saskia van Weert | hits: 1903 | Tags:

Martien Meiland en Erica Renkema presenteren hun eerste podcast Wat Goéééd!, waarin wekelijks de laatste nieuwtjes met een positieve insteek voorbijkomen.

Zo gaat het over hun persoonlijke hoogtepunten, stellen ze elkaar voor diverse dilemma’s, gaan ze positief roddelen, bekijken ze het minder leuke nieuws van de zonnige kant én geven ze elkaar opbouwende kritiek. Elke vrijdag verschijnt er een aflevering op audioplatform JUKE en zijn de twee te zien op KIJK.nl.  

Ook interviewen Martien en Erica, op hun geheel eigen wijze, elke week een bekende gast. In de eerste aflevering is Britt Dekker te gast, die onder meer vertelt over de verhuizing van haar paarden. 

Positiviteit

Martien Meiland: “Met zoveel ellende en negativiteit in de wereld vinden we het hoog tijd voor een podcast over alléén maar de goede en mooie dingen in het leven. Dat is voor ons ook niet altijd makkelijk hoor, want we houden soms wel van een potje klagen, maar we gaan het eens over een andere boeg gooien."

Vanaf komend najaar is de familie ook weer op hun vertrouwde maandagavond op SBS6 te zien, in Chateau Meiland. In deze reeks o.a. de oplevering van het chateau, het huwelijk van Maxime en de verhuizing binnen Noordwijk.

De podcast en het tv-programma worden geproduceerd door Vincent TV Producties. De hosting & distributie wordt verzorgd door JUKE, het audioplatform van Talpa Network.

www.juke.nl/podcasts

www.talpanetwork.com

www.kijk.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie