Merijn Doggen verruilt RTL voor Glasnost  
07-02-2019 11:05:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1975 | Tags:

Pr-bureau Glasnost heeft tv-presentator en journalist Merijn Doggen aangesteld als content director en senior consultant. Hij werkte hiervoor 13 jaar voor de RTL voor onder andere Editie NL, RTL Boulevard, RTL Z en RTL Nieuws.

De laatste jaren was Merijn Doggen één van de gezichten van techplatform Bright, zowel op tv als op het Youtube-kanaal. Tegelijk was hij verantwoordelijk voor de videoredactie, branded concepten en betrokken bij events als Bright Day. Als content director gaat Doggen de videoproductie-tak van Glasnost professionaliseren. Als senior consultant wordt zijn kennis als journalist ingezet voor bijvoorbeeld mediatrainingen en strategisch advies op de klant.

Wouter Glaser, oprichter van Glasnost: “Met Merijn als voormalig journalist aan boord, verwachten we – met de verhalen die we maken voor onze klanten – een nog betere aansluiting te kunnen vinden met onze doelgroepen. Niet alleen in influencermarketing, maar vooral ook in redactionele journalistieke/redactionele (video) producties, die het waard zijn om te delen.” 

Merijn Doggen: “Wouter en ik kennen elkaar al tien jaar uit het veld. Hij is een gedreven ondernemer die in zeven jaar een topteam heeft samengesteld waarmee het ook als journalist prettig werken is. Ik kan niet wachten om in maart met die club aan de slag te gaan en om van Glasnost ook op het gebied van video een leidend bureau te maken.”

www.glasnost.amsterdam

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie