Merken werken massaal mee aan liveshow StukTV
27-03-2020 08:25:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1897 | Tags:

Towel heeft samen met StukTV (Talpa Network) en de merken Mentos, Samsung, Spa, Nivea Deep Men, Santa Maria en Doritos een show ontwikkeld speciaal voor deze lastige periode: StukTV Live. Nu heel Nederland nagenoeg thuis zit, is de liveshow de komende vijf weken op vrijdag om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van StukTV. Met als doel: houd de moed erin! 

Ondanks de grillige tijd kiezen de deelnemende merken ervoor om niet helemaal op zwart te gaan en samen met StukTV toch zichtbaar te zijn. Daarnaast vinden ze het belangrijk om in deze tijd maatschappelijk betrokken te blijven.

Geert Doek, Managing Director Towel: “Het is echt geweldig om te zien hoe merken in deze tijd samen durven te werken om dit initiatief mogelijk te maken. De hele show is samen met Talpa Network binnen één week uit de grond gestampt, zowel op het gebied van sales als productie. Ondanks deze onzekere tijd doen we nog steeds hele gave dingen.”

Bob ten Berge, senior creatief strateeg partnerships Talpa Network: “De merken die StukTV Live mogelijk maken, zijn echt de helden van nu. Het is erg mooi om te zien dat een deel van de vaste partners van StukTV ook nu in deze tijd loyaal is aan ons merk en bereid is om samen met ons dit project te bewerkstelligen. Het bewijst dat Global crisis inspires creativity and kindness bestaat!”

www.towelmedia.com
www.talpanetwork.com
www.stuk.tv

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie