Merkidentiteit Bruut Amsterdam: Makers van verhalen die raken
20-07-2022 09:33:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1037 | Tags:

Productiemaatschappij Bruut Amsterdam lanceert de merkidentiteit Makers van de verhalen die raken. Hiermee positioneert het bedrijf zich als de nummer een productiepartner van bureaus en merken die willen opvallen vanuit de inhoud.

Met de tagline, een ander design en een driekoppig MT markeren de start van de fase waarin het bedrijf zich bevindt. Een fase die is gericht op het vertellen van krachtige verhalen.

Ambitieus productiehuis

Bruut Amsterdam heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Het bedrijf heeft zich met name tijdens de coronaperiode ontpopt tot een ambitieus productiehuis voor merken en bureaus met impactvolle campagnes. Om die reden heeft Bruut Amsterdam de merkidentiteit ontwikkeld, die naadloos aansluit bij de waarden: een die focust op verhalen die ertoe doen.

Bruut Amsterdam zet in op het produceren van verhaalgedreven commercials, waarbij het productiehuis meedenkt over hoe de boodschap consistent en krachtig kan worden verteld. Het bedrijf houdt daarvoor in het productieproces rekening met alle verschillende touchpoints en fases van de campagne.

Deniz Alkaç: “Verhalen moeten waarde toevoegen, niet alleen iets van je vragen. Dat geldt ook voor reclame en merkverhalen. Maar een verhaal dat raakt is méér dan de inhoud alleen. Het moet op een krachtige en effectieve manier worden verteld. Bruut Amsterdam helpt daarbij.”

Het bedrijf werkt daarvoor samen met zowel opkomende als bekende regisseurs.

www.bruut.amsterdam

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie