Mijn leven in hun handen vanaf 26 november bij SBS6
20-10-2020 09:53:00 | Door: Pie Kamau | hits: 3181 | Tags:

In het SBS6 programma Mijn leven in hun handen worden een jaar lang zeven mensen gevolgd die toeleven naar een extreem belangrijke medische ingreep. Van de 43-jarige Harrie, die van zijn hevige epileptische aanvallen hoopt af te komen tot de 29-jarige Lotte, die lijdt aan uitgezaaide darmkanker. Voor sommigen is de ingreep een kwestie van leven of dood. Voor anderen zal het hun leven hoe dan ook drastisch veranderen. Mijn leven in hun handen is vanaf 26 november 2020 te zien bij SBS6.

Niet iedereen is gezegend met een goede gezondheid. Veel mensen in Nederland lijden aan heftige en soms hele bijzondere ziektes. Wat is de impact van zo’n ziekte of aandoening op het dagelijkse leven van deze mensen? Is hun leven met een behandeling te redden of te verbeteren? SBS6 de zeven mensen op weg naar, tijdens en ook na die beslissende ingreep.

Daarbij kunnen ze rekenen op de beste specialisten van ons land. Voor welke moeilijke keuzes worden deze specialisten gesteld en wat doet dat met ze? Mijn leven in hun handen geeft een indringende kijk in het leven van zowel de patiënt en zijn directe omgeving als de behandelend arts.

Mijn leven in hun handen wordt geproduceerd door ITV Studios.

kijk.nl
www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie