Milad Hosseingholikhan naar NewBe
07-12-2021 08:44:00 | Door: Bas Vlugt | hits: 2133 | Tags:

Milad Hosseingholikhan is als Creative Producer gestart bij film en tv-productiemaatschappij NewBe.

In zijn rol zal hij vanuit NewBe’s Talent First aanpak, zowel nationaal als internationaal talenten scouten, om daar producties rondom te ontwikkelen en tot realisatie te brengen en daarnaast zelf ideeën te initiëren. Hij maakt in deze rol deel uit van het ontwikkelingsteam waar ook Laura Veenema, Tarik Traidia en Maurits Spijkerman onderdeel van zijn.

Sinds 2007 is Milad actief geweest in de muziekindustrie bij muzieklabels zoals Universal Music en Top Notch / Noahs Ark. Met een focus op talentontwikkeling en storytelling werkte hij onder meer samen met Stromae, Lana del Rey, Ronnie Flex en Maan.

Milads komst is onderdeel van een grotere uitbreiding van NewBe’s creatieve kernteam, zo wordt er ook actief gezocht naar een creative producer met format expertise.

Jeroen Koopman, oprichter van NewBe: “Milad en ik ontmoeten elkaar een aantal jaar geleden bij de MTV Music Awards in Sevilla. Direct was ik onder de indruk van zijn kennis, strategisch creatieve visie maar ook eagerness te excelleren op nieuwe terreinen. In een breder perspectief kwamen we tot de conclusie dat de muziekindustrie een aantal jaar vooruitloopt op ontwikkelingen in onze film- en tv-markt. Een samenwerking was daarom altijd al een wens. We zijn dan ook mega trots en blij dat hij z’n blik op NewBe heeft laten vallen en we samen verder kunnen groeien.”

Milad: “Ik heb Jeroen leren kennen als een bevlogen, creatieve en strategische denker met een oog voor talent en liefde voor mensen. Dat kwam naar voren in al onze gesprekken en zie ik ook terug bij zijn collega’s. Ik prijs mijzelf gelukkig dat ik al 15 jaar met veel passie werkzaam ben in de muziekindustrie en vanaf nu samen met het bijzondere team van NewBe stappen mag zetten in de film- en tv-wereld.”

NewBe

NewBe ontwikkelt en produceert films, series, documentaires en formats voor de wereldwijde video on-demand markt. In Nederland is NewBe het enige Nederlandse productiebedrijf met titels op alle grote videostreamingplatformen met recente titels zoals de Heartbreak High Reboot (Netflix), de Misfit-film en Original- serie (Netflix), verschillende personality documentaires zoals Ali Bouali, Altijd al Loiza of Boef (Videoland), realityseries als Like Monica of Ronnie Voor Altijd Samen (Videoland), Meskina en De Nog Grotere Slijmfilm (bioscoop en binnenkort op SVOD).

NewBe richt zich op digital natives (millennials en gen Z), die worden bereikt met impactvolle en vernieuwende verhalen en, vooral, talent. Of het talent nu een schrijver, regisseur, journalist, (online) ontwikkelaar of veel belovende content producent is, NewBe gelooft in de uniekheid van ieder talent en ziet de investering daarin als belangrijkste voorwaarde van succes. Bij NewBe houdt ieder talent eigenaarschap over haar/zijn idee omdat alleen zo de meest veelbesproken, originele en authentieke verhalen kunnen worden gemaakt.

www.newbe.tv


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie