Miljoenenjacht op SBS6 uitgesteld naar najaar 2022
25-02-2022 11:00:00 | Door: David de Jong | hits: 3099 | Tags:

De uitzending van de aankomende reeks Miljoenenjacht op SBS6 zal niet op 27 maart starten maar in het najaar van 2022. Linda de Mol heeft haar werkzaamheden naar aanleiding van de commotie rondom de schandalen rondom The Voice of Holland voorlopig neergelegd. Talpa Network en de Nationale Postcode Loterij willenn Linda de Mol als presentatrice in te zetten voor het programma.

Marco Louwerens, directeur Televisie: “Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor. In overleg met de betrokken partijen is vervolgens besloten dat we het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht in het najaar uitzenden, zodat we het programma in de originele samenstelling kunnen maken. Op dit moment kijken we naar een passende oplossing voor het wegvallen van Miljoenenjacht in de programmering vanaf 27 maart."
 
Imme Rog, Managing Director Nationale Postcode Loterij: “Postcode Loterij Miljoenenjacht en Linda de Mol horen bij elkaar. Wij wachten daarom graag tot ze haar programma, als vanouds samen met Winston Gerschtanowitz én weer met duizend man publiek, zal presenteren.”
 
Miljoenenjacht wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, is een label van Banijay Benelux, en vanaf dit najaar te zien op SBS6.

www.sbs6.nl
www.talpanetwork.com
www.postcodeloterij.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie