Minifilm van een uur voor 6000ste aflevering GTST
05-03-2019 10:48:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 3454 | Tags:

GTST viert de 6000ste uitzending met een minifilm van een uur die op vrijdag 5 april te zien is. Het vrijgezellenfeest van het personale Amir staat centraal in de film, die zich afspeelt in Lapland.  

De minifilm onderscheidt zich van de reguliere afleveringen van de soapserie, waarin Café De Koning, Hotel De Rozenboom en de huiskamers van Meerdijk de plekken zijn waar alles gebeurt. De film speelt zich af in winters Lapland,en is ook te volgen voor mensen die de serie niet eerder hebben gezien.

De jubileumfilm gaat over de aanstaande bruiloft van Amir en Sjors. De vrienden Bing, Anton, Daan, Rik en Rover verrassen de aanstaande bruidegom met een reis naar Lapland. De trip kent een ontmoeting met een beeldschone vrouw, van wie ze allemaal diep van onder de indruk zijn. De sfeer slaat echter om als er een ongeluk gebeurt.

De 6000ste aflevering is op vrijdag 5 april van 20:00 uur-21:00 uur te zien bij RTL 4 en een week eerder bij Videoland. GTST wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.

www.gtst.nl
www.rtl.nl
www.videoland.com
www.endemolshine.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie