Mojo en VodafoneZiggo starten streamingplatform Largethan.Live
19-06-2020 17:35:12 | Door: David de Jong | hits: 1558 | Tags:

VodafoneZiggo en Mojo (onderdeel van Live Nation Entertainment) hebben een streamingplatform opgezet onder de naam Larger Than Live. Op deze manier willen het telecombedrijf en de concertorganisator virtuele concertzaal aanbieden.

Kijkers hebben tijdens live concerten interactief contact met de artiesten. Het eerste streamingconcert zal op donderdag 9 juli 2020 plaatsvinden met Nielson (Niels Littooij) vanuit de Ziggo Dome. Daarna is onder meer De Jeugd van Tegenwoordig, Frenna Deluxe, Rolf Sanchez, Maan de Steenwinkel en De Staat te zien.

Publiek kan met een ticket thuis via de website het concert volgen op een smartphone, tablet of laptop. Ook kan het optreden naar een televisie of beaer worden gestreamed. Kijkers kunnen daarbij ook cameraposities kiezen.

De artiesten maken voor deze streams een show die inspeelt op deze digitale omgeving. Artiesten kunnen op scermen hun fans zien meejuichen.

Klanten van Vodafone kunnen hun streamingticket via Vodafone kopen, waarbij ze kans maken op een ticket om een concert live mee te maken binnen de 100 personen regels van 1 juli 2020 aankomende. Ook maken Vodafone-klanten kans op een een online meet & greet en is er een virtuele backstagetour voor deze fans beschikbaar.

Louise Meijer, Directeur Brand, Communications & Media bij VodafoneZiggo: "Met de lancering van Larger Than Live investeren Vodafone en Mojo samen in de toekomst van live concertbeleving. We brengen graag entertainment bij de mensen thuis. Met deze virtuele concertzaal bieden we op een innovatieve manier zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid om te genieten van live muziek, samen vanuit hun huis. Zo hopen we toch dat saamhorigheidsgevoel te kunnen geven. Vol trots presenteren we de eerste concertserie vanuit Ziggo Dome, maar in de toekomst volgen vanaf verschillende poppodia en festivals meer streams. Ook zodra in de toekomst weer reguliere shows mogen plaatsvinden, wordt het in veel gevallen mogelijk om een streamingticket te kopen. Zo maken we het voor een grote groep mogelijk de show vanaf thuis te volgen. Een uitkomst voor fans die om welke reden dan ook het concert niet kunnen bijwonen."

www.largerthan.live
www.vodafoneziggo.com
www.vodafone.nl
www.mojo.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie