Muziekvideoplatform XITE kiest voor Opt Out Advertising
22-09-2021 17:42:00 | Door: David de Jong | hits: 2021 | Tags:

Opt Out Advertising gaat een samenwerking aan met muziekvideo platform XITE. Sinds begin dit jaar is het bedrijf actief met no-consent toepassingen voor de online advertising industrie.

Robby Kraai, Director of Advertising Technology bij XITE: “Tegenwoordig is het verplicht om consent te vragen binnen Smart TV, CTV- en OTT omgevingen. Ook XITE merkt dat er kijkersgroepen zijn die liever geen persoonsgegevens willen delen voor advertentiedoeleinden. Om de privacywens van deze kijkers te waarborgen, maar daarnaast maximaal én relevant bereik voor de adverteerders te realiseren, gaat Opt Out Advertising ons, met hun deels door ORTEC ontwikkelde techniek, helpen met het implementeren van de juiste adserving strategie zodat wij beide kanten van het consent spectrum kunnen blijven bedienen. De groep die niet akkoord gaat met het delen van persoonsgegevens hoeft hierdoor niet meer uitgesloten te worden van (relevante) advertenties.”
 
Tom van Bentheim, CEO van Opt Out Advertising: “Wij zijn ontzettend trots op deze mooie samenwerking waarin wij gaan fungeren als preferred techpartner. De samenwerking laat goed laat zien dat de markt op alle fronten aan het meebewegen is met privacy vriendelijke oplossingen. Het aantal bezoekers dat niet akkoord gaat met het delen van data is groeiende, ook op CTV, de core business van XITE. Juist door déze bezoekers ook relevante advertenties te laten zien, kun je optimaal rendement blijven behalen.”

www.xite.tv
www.xite.nl
www.optoutadvertising.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie