My Kitchen Rules en MasterChef Australië vanaf 31 augustus bij Net5
05-08-2020 18:15:09 | Door: David de Jong | hits: 2991 | Tags:

Net5 zendt vanaf 31 augustus het twaalde seizoen van Masterchef Australia uit. Ook is het elfde seizoen van My Kitchen Rules te zien, een eveneens Australische serie. Beide series zijn om respectievelijk 18:30 uur en 19:30 uur te zien op Net 5 alsmede op aanvraag via Kijk.nl
 
In My Kitchen Rules strijden tien teams van twee personen tegen elkaar waarbij ze hun huis transformeren tot een restaurant voor één avond. Dit keer gaat het om vijf voormalige My Kitchen Rules winnaars en vijf nieuwe teams De uiteindelijke winnaars gaan dit seizoen niet door naar de My Kitchen Rules keuken, maar naar de keuken van een restaurant in Sydney waar zij een viergangen menu moeten bereiden. Dit alles onder leiding van chefs Pete Evans, Manu Feildel en Colin Fassnidge.

De jury van Masterchef Australia bestat dit jaar uit Melissa Leong, Jock Zonfrillo en Andy Allen en 24 populaire oud kandidaten. Daarnaast brengt wereldster Katy Perry een verrassingsbezoek aan de studio als gast jurylid. Haar nummer Hot 'N Cold is het themalied van de show. 

Van de tiende serie van My Kitchen Rules zijn 29 afleveringen gemaakt die in Australië van 2 februari tot 24 maart 2020 voor het eerst te zien zijn geweest bij de Australische zender Seven Network en door Seven Productions is geproduceerd, beiden onderdeel van het Australische Seven West Media.

Van de twaalfde serie van MasterChef Australia  zijn 61 afleveringen gemaakt die van 13 april 2020 tot 20 juli 2020  voor het eerst te zien waren bij het Australische Network 10 dat in handen is van ViacomCBS. MasterChef Australia is een productie van EndemolShine Australia (van Banijay).

www.net5.nl
www.talpanetwork.com
www.7plus.com.au
www.endemolshine.com.au