NEP The Netherlands benoemt Remko Blankestein tot CFO
29-07-2020 14:09:00 | Door: David de Jong | hits: 1462 | Tags:

NEP The Netherlands heeft Remko Blankestein per 1 augustus 2020 benoemd tot CFO. Richard van Kooij, die van maart 2015 tot juni 2020 CFO was, is in juni benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO).

Remko Blankestein was  van maart 2015 tot maart 2019 werkzaam als COO en CFO bij Talpa Radio, waar hij leiding gaf aan zeven stafafdelingen en zich onder meer bezig heeft gehouden met de fusie tussen 538Groep en Sky Radio Group. Verder heeft hij verschillende financiële en leidinggevende rollen vervuld bij het toenmalige Talpa Media, NOC*NSF, Heineken Music Hall en EMI Music Netherlands.

Remko Blankestein, aankomend CFO bij NEP The Netherlands: "Ik ken NEP van mijn tijd bij Talpa Radio vanuit de samenwerking voor 538 Koningsdag en daar bewaar ik goede herinneringen aan. Het lijkt mij daarom een hele mooie uitdaging deze organisatie te helpen verder door te groeien. Ik zie dat NEP aan de voorkant heel veel aandacht besteedt aan klanten, maar dat er in de processen en systemen aan de achterkant nog veel te winnen valt. Met mijn achtergrond hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen om dit mooie bedrijf naar het volgende niveau te tillen." 

Ralf van Vegten, Managing Director bij NEP The Netherlands: "We zijn erg blij met de toevoeging van Remko aan ons senior managementteam. Remko heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de mediawereld en kent onze dynamische markt goed. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn kennis en ervaring een goede opvolger is van Richard van Kooij, die een mooie interne switch naar CCO heeft gemaakt. Richard speelde al een belangrijke rol in veel salestrajecten, kent de afdeling goed, heeft een goede relatie met veel van onze opdrachtgevers en weet hoe een goede business case gebouwd kan worden. Ons team is weer compleet en ik verheug me erop om met elkaar mooie dingen te gaan bewerkstelligen voor ons bedrijf."

Het Amerikaanse NEP nam in 2015 het toenmalige Dutchview, Infostrada Creative Technology, Avi-Drome en Team ENG over van Consolidated Media Industries (CMI). Sinds 1 januari 2016 noemt het bedrijf zich NEP The Netherlands. NEP The Netherlands heeft tot 1 juni 2020 2,97 miljoen euro aan NOW-overheidsteun gekregen als gevolg van de coronacrisis.

www.nepworldwide.nl
www.nepgroup.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie