NEP verlengt huurovereenkomst Media Park
11-07-2019 10:59:00 | Door: David de Jong | hits: 1190 | Tags:

Media Park Enterprise heeft haar huurovereenkomst langjarig verlengd met NEP The Netherlands, onderdeel van NEP Group. NEP is met haar hoofdkantoor gevestigd in het Studiocentrum, waar ook studio 1, studio 2, studio 11 en 20 zich bevinden van in totaal 13.500 vierkante meter VVO.

Vanuit deze studio’s worden verschillende tv-programma’s zoals Ziggo Formule 1 Café, Veronica Inside, RTL Darts, Kassa, VTBL en Café Hendrikse en Genee opgenomen en uitgezonden. Daarnaast heeft NEP haar datacentercapaciteit uitgebreid met een hypermodern datacenter en beslaat nu 2200 vierkante meter VVO in het Decorcentrum op het Media Park.

NEP is een full-service facilitair mediabedrijf dat productiehuizen voorziet van de mediatechnologie die het mogelijk maakt om grote televisie- en live-events te produceren en zichtbaar te maken, waaronder The Passion, Defqon.1 en de registratie van The Voice Of Holland in Studio 24 op het Media Park.

De dienstverlening van NEP wordt in Nederland gefaciliteerd vanuit eigen datacenters. Recent is het huidige datacenter in het Decorcentrum op het Media Park grootschalig uitgebreid om aan de toenemende vraag naar aanvullende capaciteit te voldoen. Het inrichten van het nieuwe datacenter gebeurt in verschillende fases, waarbij uiteindelijk meer dan driehonderd nieuwe 19 inch racks in een totale ruimte van 2200 vierkante meter worden geplaatst.

www.nepworldwide.nl
www.mediapark.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie