NLZiet begint met profielen
30-11-2021 16:05:00 | Door: David de Jong | hits: 1289 | Tags:

NLZiet begint met het aanbieden van profielen. Daarbij kunnen abonnees op de streamingdienst een persoonlijkere kijkervaring verkrijgen. Met de profielen-functie wordt het makkelijker om een NLZiet-abonnement te delen binnen een huishouden. Met een NLZiet-abonnement kan op 2 apparaten gelijktijdig gekeken worden en kunnen maximaal 5 profielen worden aangemaakt om tv-series en programma's te volgen. Ook wordt de kijkvoortgang bijgehouden en worden persoonlijke aanbevelingen gedaan, gebaseerd op het kijkgedrag binnen een profiel.  

Niels Baas, directeur van NLZiet: “Met een tv-aanbod van meer dan 170.000 programma’s valt er altijd wat te kiezen op NLZiet. Met de nieuwe profielen-functie bieden we onze abonnees niet alleen een persoonlijkere kijkervaring, maar inspireren we ze met andere mooie programma's, die aansluiten op hun interesses. Met 36 live zenders en het grote on demand-aanbod is NLZiet een volwaardig en voordelig alternatief voor traditionele tv-pakketten. Je vaste tv-abonnement kan nu echt de deur uit."

De meeste andere streamingdiensten bieden ook profielen aan, zo ook de eigen streamingdiensten van RTL Nederland, Talpa Network en de NPO, die elk participant zijn in NLZiet.

www.nlziet.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie