NLZiet voegt VRT-zenders Eén, Canvas en Ketnet toe
09-02-2022 12:11:00 | Door: David de Jong | hits: 1202 | Tags:

NLZiet heeft met onmiddelijke ingang de Vlaamse zenders Eén, Canvas en Ketnet toegevoegd aan het zenderaanbod van streamingdienst NLZiet. Het aanbod van lineaire zenders op NLZiet groeit met de VRT-kanalen naar 37.

NLZiet biedt voor 7,95 euro per maand als OTT-aanbieder het aanbod van de NPO, RPO, RTL Nederland en Talpa Network. Het aanbod van vooral van oorsprong Amerikaanse producties van Discovery Benelux (Discovery Channel, TLC, ID en Eurosport1/2), Walt Disney Company (Fox, Disney Channel, 24Kitchen, National Geographic, ESPN) en ViacomCBS Benelux (MTV, Comedy Central, Nickelodeo en Spike) ontbreekt. NLZiet is een coöperatief met RTL Nederland, Talpa Network en NPO als participanten. Net zoals de VRT in Nederland wordt verspreid, worden dankzij een cultuurverdrag in Vlaanderen ook de drie NPO-zenders verspreid.

Niels Baas, directeur NLZiet: "Door de uitbreiding van de publieke televisiezenders van onze zuiderburen is het tv-aanbod op NLZiet nog completer. Met kwaliteitsprogramma's zoals Dertigers, De Ideale Wereld en #LikeMe bieden we niet alleen extra kijkplezier voor mensen in de grenstreek, maar geheel Nederland."

Lieven Vermaele, directeur Partnerships en operations van de VRT: "Het is met veel plezier dat we bij de VRT deze samenwerking met NLZiet aangaan. We streven de hoogste kwaliteit met ons aanbod na, we zijn er dan ook fier op. Daarom delen we het als publieke omroep graag op zo veel mogelijk platformen. De interesse van NLZiet benadrukt de waardering van onze Noorderburen voor ons VRT-aanbod. Dat VRT hier mee haar schouders kan zetten onder het initiatief van collega omroepen, is natuurlijk mooi meegenomen."

www.nlziet.nl
www.vrt.be
www.een.be
www.canvas.be
www.ketnet.be

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie