NLZiet voegt themazenders NPO toe
28-02-2019 14:14:00 | Door: David de Jong | hits: 1792 | Tags:

NLZiet, het onlineplatform van RTL, Talpa en de NPO heeft de themakanalen van de NPO toegevoegd. Daarmee biedt NLZiet 21 lineaire televisiezenders aan, waaronder alle televisiekanalen van RTL, Talpa en de NPO

De nieuw toegevoegde kanalen zijn NPO 1 Extra, NPO 2 Extra, NPO Zappelin Extra, NPO Nieuws en NPO Politiek. Deze NPO-kanalen zijn overigens ook kosteloos via internet beschikbaar in standaard kwaliteit. In oktober 2018 werden de RTL-themakanalen RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids toegevoegd, net als het Talpa-themakanaal TV 538.

NLZiet is gestart als reclamevrij on demand-platform met het het aanbod van RTL XL, Kijk en NPO Start Plus. Inmiddels biedt NLZiet daarnaast een basisaanbod aan lineaire televisie.

Niels Baas, directeur NLZiet: "NLZiet maakt tv-kijken nog toegankelijker. Met de nieuwe apps voor Android TV, Apple TV en PlayStation 4 is NLZiet op vrijwel elk platform beschikbaar. Het aantal beschikbare live tv-zenders is afgelopen tijd bijna verdubbeld, terwijl de prijs ongewijzigd blijft."

NLZiet kost 7,95 euro per maand.

www.nlziet.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie