NPO 2021-2022: veel bestaande titels met vernieuwing
27-07-2021 15:41:00 | Door: David de Jong | hits: 2405 | Tags:

De NPO programmeert in september 2021 veel bestaande titels maar kiest ook voor vernieuwing. Dit maakte de Ster bekend, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de verkoop van reclamezendtijd bij de NPO.

De titels 3 op Reis (BNNVARA), Dit Was het Nieuws (AVROTROS), Blind Date (BNNVARA), College Tour (NTR), Flikken Rotterdam  (AVROTROS), Matthijs Gaat Door (BNNVARA), Denkend aan Holland (MAX), Keuringsdienst vanWaarde (KRO-NCRV), Van onschatbare waarde (MAX) en Tussen Kunst en Kitsch (AVROTRO) zijn weer te zien op de drie NPO-zenders.

Ook alle dagelijkse actualiteitengererlateerde programma's, waaronder Op1, Nieuwsuur, EenVandaag (NTR/NOS), EenVandaag (AVROTROS) en Tijd voor Max (MAX) en Goedemorgen Nederland (MAX) gaan door.

Het Britse format The Great Model Railway Challenge, waarin André van Duin op zoek gaat naar de beste modeltreinbouwer, zal worden geïntroduceerd bij MAX. Daarnaast zullen Sophie Hilbrand en Khalid Kasem de plek innemen van de door BNNVARA weggestuurde Fidan Ekiz en Renze Klamer op werkdagen om 19:00 uur. De NPO zal tevens de kwalificatiewedstrijden voor het WK Voetbal uitzenden en gaat door met de uitzending van de Eredivisiesamenvattingen en de Nations League. 

De NPO maakt later meer bekend over de najaarsprogrammering.

Ster heeft de dagschema's voor de maand september van NPO1, NPO2 en NPO3 inmiddels gepubliceerd.

www.npo.nl
www.ster.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie