NPO-app nu ook beschikbaar via Ziggo
02-11-2020 10:50:40 | Door: Saskia van Weert | hits: 1745 | Tags:

De NPO-app is voortaan beschikbaar voor Ziggo-klanten met een Mediabox Next. Hiermee wordt het voor deze klanten nog makkelijker om NPO-programma’s on demand te kijken. Naast het standaardaanbod via NPO Start zijn ook de programma’s van NPO Plus via de Ziggo App store te zien. 

Martijn van Dam, binnen de Raad van Bestuur van de NPO verantwoordelijk voor distributie en technologie: “Het Nederlandse publiek is gewend om on demand te kijken en wil dat gewoon met de afstandsbediening rechtstreeks op de eigen televisie kunnen doen. Dat de NPO-app nu ook op de Ziggo-mediabox beschikbaar is, gaat heel veel Nederlandse huishoudens helpen om nog makkelijker alle NPO-programma’s te kunnen kijken op een zelfgekozen moment.”

Raymond van der Vliet, Director Content & Programming bij VodafoneZiggo: “Ziggo-abonnees maken veelvuldig gebruik van apps op onze mediaboxen; de app van NPO kon natuurlijk niet uitblijven. We vinden het belangrijk om onze klanten gemakkelijk toegang te geven tot streaming videodiensten en verwachten veel kijkers een groot plezier te doen met de extra mogelijkheden die de NPO biedt via deze app.”

Via NPO Start is het hele aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep gratis terug te vinden.

www.npo.nl
www.vodafoneziggo.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie