Natacha Harlequin maakt debuut op tv met Dit vindt Nederland! bij SBS6
21-07-2020 11:05:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1644 | Tags:

Strafrechtadvocaat Natacha Harlequin maakt vanaf 31 augustus haar presentatiedebuut in het SBS6-programma Dit vindt Nederland!

Actuele stellingen, dagelijks gepeild door onderzoeksbureau Motivaction vormen de basis van het programma. De stellingen worden in de studio bediscussieerd.

Natacha Harlequin: “Een breed actualiteitenprogramma waarin we dagelijks het zuur en het zoet de revue laten passeren. Een show voor en door alle Nederlanders waarin iedereen zich kan uitspreken. Met respect en belangstelling voor elkaar. Laten we praten!”

Harlequin wordt dagelijks bijgestaan door de van Omroep Brabant afkomstige journalist en presentator Mart Grol. Meermaals per uitzending duidt hij wat Nederland vindt en voorziet de onderzoeksresultaten van extra context.

Mart Grol: “In dit programma komt voor mij als journalist alles samen. De actualiteit van de dag en echte verhalen van echte mensen. In de media bestaat het beeld dat we in een sterk verdeeld land leven. Op mijn scherm wil ik met feitelijke data laten zien wat Nederland echt vindt en of het beeld wat we van ons land hebben klopt.”

Dit vindt Nederland! wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties en is vanaf 31 augustus elke werkdag tussen 18:00 en 19:00 uur te zien bij SBS6 en op KIJK.nl.

www.kijk.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie