Nederlandse YouTubers gaan de strijd aan in Het Jachtseizoen bij StukTV
28-10-2020 15:18:00 | Door: David de Jong | hits: 1882 | Tags:

Vanaf zaterdag 31 oktober 2020 zal op het YouTube-kanaal van StukTV het vijfde seizoen van Het Jachtseizoen starten, waarin Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens alles uit de kast halen om hun uitdagers te pakken. De uitdagers zijn bekende Nederlanders die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. In de eerste aflevering probeert YouTube-rivaal Enzo Knol aan het trio te ontsnappen. Naast Enzo Knol worden onder andere Lil’ Kleine (Jorik Scholten), Gaby Blaaser en Jandino Asporaat achtervolgd door de mannen van StukTV.   

Giel de Winter: "Het mooie aan Het Jachtseizoen is dat onze uitdagers steeds slimmer worden in hun aanpak. Ook in dit jubileumseizoen zijn we weer door de meest creatieve ontsnappingen verrast. Tegelijkertijd hebben wij als team door de jaren heen steeds professionelere features gekregen om deze boeven op te sporen. Jachtseizoen blijft een spannende serie om te maken!"

Dit seizoen wordt afgesloten met een backstage documentaire, gemaakt in samenwerking met Samsung, waarinfans kans maken op een rol. Daarnaast heeft de Jachtseizoen-bus van Opel een make-over gekregen.

Het Jachtseizoen is geproduceerd door StukTV in samenwerking met Samsung en Opel. 

www.talpanetwork.com
www.stuk.tv