Nederlandse artiesten in Onmogelijke Duetten
25-03-2021 13:24:33 | Door: Saskia van Weert | hits: 3410 | Tags:

In Onmogelijke Duetten nemen 36 bekende Nederlandse artiesten een duet op met een zanger of zangeres met wie ze normaal gesproken nooit zouden kunnen optreden. Omdat die artiest een te grote ster is en daardoor onbereikbaar. Of omdat die zanger niet meer onder ons is.

In elke aflevering van Onmogelijke Duetten ontvangen Nick & Simon zes artiesten in een intieme studiosetting. Onder anderen Rolf Sanchez, Glennis Grace, Dinand Woesthoff, Trijntje Oosterhuis, Anita Meijer en Davina Michelle zijn te gast. Ze kiezen elk een bekend nummer van een grote artiest. Dit liedje heeft altijd een speciale betekenis voor hen en gaat gepaard met een mooi, bijzonder, gelukkig of verdrietig verhaal.

In de weken voorafgaand aan de show nemen de zangers en zangeressen apart van elkaar een duet op met hun artiest naar keuze. Dankzij de laatste state-of-the-art technieken spelen ze een hoofdrol in een videoclip. Tijdens de opname hiervan staan ze voor een groen scherm en hebben dus nog geen idee hoe de uiteindelijke clip er gaat uitzien. Dat zien ze pas in de studio. Daar bekijken ze, samen met hun collega’s, hun optreden voor het eerst. Ze vertellen hoe ze de making of ervaren hebben en wat ze van het resultaat vinden. Elk eerder onmogelijk gewaand duet is aanleiding tot ontroerende en inspirerende gesprekken!

Onmogelijke Duetten is vanaf zondag 2 mei 2021 om 21:30 uur wekelijks te zien op SBS6 en terug te kijken op KIJK.nl. Het is een productie van Talpa Entertainment Producties.

Foto: William Rutten

www.sbs.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie