Net5 komt met ziekenhuisserie Nurses
04-05-2020 11:22:43 | Door: Saskia van Weert | hits: 1815 | Tags:

Vanaf dinsdag 12 mei staan de levens van de jonge verplegers Grace, Ashley, Keon, Nazneen en Wolf en hun patiënten centraal in de Canadese serie Nurses.

De vijf staan aan het begin van hun carrière op de Eerste Hulp van het St. Mary's ziekenhuis in het Canadese Toronto. Een hectische omgeving waarin ze hun levens wijden aan het helpen van anderen terwijl ze ondertussen zichzelf en elkaar leren kennen.

Op hun eerste dag is het gelijk aanpoten voor de vijf verplegers wanneer het ziekenhuis wordt overspoeld met slachtoffers van een aanslag met een bus. Grace Knight (gespeeld door Tiera Skovbye uit Riverdale) krijgt te maken met een patiënt in kritieke toestand die niet blijkt te zijn waar ze hem voor aanzag. Ashley Collins, die verslaafd is aan het hoge tempo van het ziekenhuisleven, baalt dat ze voor haar doen een rustige eerste dag heeft, maar gelukkig heeft zij haar kamergenoot Wolf Burke in de buurt als collega.

De serie Nurses was in thuisland Canada gelijk een succes met een recordaantal kijkers voor de eerste aflevering. Er zijn dan ook plannen voor een tweede seizoen.

De serie is vanaf 12 mei op dinsdagavond om 21:30 uur te zien op Net5 en ook op KIJK.nl.

www.net5.nl
www.kijk.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie