Australische gastronomie staat centraal in vooravond Net5
16-08-2019 16:48:00 | Door: David de Jong | hits: 1509 | Tags:

Net 5 start 26 augustus 2019 met een nieuwe culinaire Australische vooravond van maandag tot en met donderdag. Daarbij is eerst een nieuw seizoen van My Kitchen Rules te zien gevolgd door het nieuwste seizoen van MasterChef Australië.

Om 18:30 uur zal het tiende seizoen van My Kitchen Rules te zien zijn waarin twee teams een huis omtoveren tot een restaurant, inclusief driegangenmenu en een thema. De teams zullen voor het eerst hun krachten bundelen om een driegangenmenu te maken voor het publiek. My Kitchen Rules is een Australische productie gemaakt en uitgezonden door het Australische Seven Network. Van de tiende editie zijn 50 afleveringen gemaakt die voor het eerst tot 28 april 2019 in Australië te zien waren.

In het elfde seizoen van MasterChef Australië wordt vanaf 19:30 uur gezocht naar de beste amateurchef van Australië, De 24 beste hobby koks worden geselecteerd en gaan onderling de strijd aan voor de titel MasterChef Australië. Dat doen ze in de MasterChef keuken, alsmede op locaties in Australië.

De Brits-Israëlische ster van de vegetarische keuken. Yotam Ottolenghi, de bekroonde Engelse chef Rick Stein en de eerste vrouwelijke chef met drie Michelin Sterren Clare Smyth zijn daarbij wekelijks te zien. Daarnaast keert Nigella Lawson terug.

Het seizoen wordt dit jaar opnieuw gepresenteerd door George Calombaris, Matt Preston en Gary Mehigan. Er zijn 61 afleveringen gemaakt die tot 23 juli 2019  voor het eerst te zien waren bij het Australische Network Ten. MasterChef Australië is een productie van EndemolShine Australia.

www.7plus.com.au
www.endemolshine.com.au
www.net5.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie